Norwegian English French German Italian Russian Spanish

Vårt nyhetsbrev

Uno Vita & Klinikk for Integrert Medisin nr. 1

Meld deg på vært gratis nyhetsbrev!

Sign up for our free newsletter!
Tips om helse og ny kunnskap.
e-post adresse:


Utskrift

Du vil ha godt, helsefremmende vann har du fått riktig informasjon?
main qimg 2e8a800d66654909657005598e4dd881
Godt vann en forutsetning for god helse.
Likevel finnes det mye feilinformasjon om vann og vannrensere, vannfilter og kriteriene for godt vann. Ønsker du mer dybdeinformasjon og forskningsreferanser, kan du kontakte Uno Vita AS (salg(@)unovita.com). Av alle cellenes molekyler er 99% vannmolekyler; kroppen er med andre ord en vannbeholder. Det er essensielt for alle livsprosesser at vannet har god kvalitet og at du drikker nok. Vann med høy ladning/energi danner strukturer som kalles EZ-vann (H302).

Les mer: Du vil ha godt, helsefremmende vann – har du fått riktig informasjon?
 
Utskrift

Godt vann - en forutsetning for god helse

dreamstime m 225978SMALL

Skyll ut avfall før det gjør skade

 I vårt samfunn brukes det i dag over ½ million giftstoffer. En gjennomsnittlig vestlig borger har minst 300-400 hundre av dem i kroppen. Vi vet at det er en dramatisk økning av kroniske nyresykdommer i mange vestlige land. Nyrene kan bli skadet av for mye giftstoffer, en rekke medisiner og alle former for stress. Mangler de nok rent vann kan tilstanden bli kritisk.

Les mer: Godt vann en fortusetning for god helse
 
Utskrift

Svartfrøolje (Nigella sativa )
Black-Cumin-seeds-in-white-bowl

Ren, økologisk og skånsomt presset svartfrøolje (eng.: black cucumin seed oil) har så vidt mange helsefremmende effekter at den bør inngå i en topp 10-liste over tilskudd du bør ta. Vokser vilt i deler av Asia, Afrika og Europa og kan dyrkes i Norge. Vær klar over at ikke alle svartfrøoljeprodukter er rene og er produsert på en optimal måte. Det er derfor viktig å velge en god produsent. Riktig produsert svartfrøolje har lang varighet.

Les mer: Svartfrøolje ett tilskudd for alle
 
Utskrift

Smerter er et elektrisk problem

15482591 s
Smertelidelser rammer de fleste. De utløsende årsakene kan være mange, fra stress/depresjoner til fysiske skader, men fysiologisk sett er det mer ensartet. Et smertesignal blir sendt fra et nervefiber (for eksempel i foten), videre opp i ryggsøylen og til hjernen der meldingen blir mottatt.

Les mer: Smerter er et elektrisk problem
 
Utskrift

Helseeffekter av pulserende magnetfeltterapi (PEMF)

Set Lumina FS Finest - set of magnetic therapy 1200- 6

Mennesket styres av elektromagnetiske impulser
Ikke alle er klar over hvor stor påvirkning elektromagnetisk stråling har på oss, det vil si alt fra svake pulser fra jorda, sola, universet, radio, mobil, trådløs kommunikasjon, el-nettet/strøm, lys, sol, røntgen, radioaktiv stråling til stråling du selv sender ut fra hver eneste celle i kroppen. All kommunikasjon i kroppen er elektromagnetisk, og alle kjemiske reaksjoner er elektromagnetiske prosesser.

Les mer: Vi er strålende vesener i ett strålende univers
 

Side 1 av 2

Forskningsnyheter

nearinfraredlightexercise

Nær infrarødt lys (klikk på bildet, og order for forskning og video) er brukt av NASA i kreftbehandling, sårheling og smertebehandling

Behandling får du hos klinikk for integrert medising produkter finner du her! 

 

Videogalleri

How to Help You...
Bio-Well helsea...
Oligoscan
Critical Care A...
Electric Univer...